Apparaten die voorzien zijn van een accu of batterij werken alleen goed met een goede accu of batterij! Als uw accugereedschap ondermaats presteert en de batterij moet steeds sneller opgeladen worden is deze wellicht toe aan vervanging. Vaak is dit een kostbare geschiedenis daar het aanschaffen van een losse accu meestal duur is.

Repower heeft voor u de oplossing. Wij vervangen de oplaadbare cellen in de batterij of accu.
U hoeft nu geen nieuwe accu meer te kopen want wij voorzien uw oude accu van een nieuwe “batterypack”.

Elk merk en soort gereedschap heeft zijn eigen model en type accu. Deze accu’s bestaan uit een kunststof buitenzijde met binnenin een samenstelling van oplaadbare cellen. Deze cellen zijn universeel. De cellen zijn met elkaar in serie geschakeld vormen zo één geheel; het zgn. “batterypack”. Na openen van de kunststof behuizing kunnen de oude cellen eenvoudig verwijderd worden en vervangen door nieuwe; het Repower batterypack.

Met dit concept is het mogelijk om een batterypack te produceren voor willekeurig welke accu, ook onbekende merken of types die niet meer in de handel te verkrijgen zijn, waardoor u uw oude machine niet hoeft weg te gooien en dus ook geen nieuwe hoeft te kopen.

Niet weggooien maar Repoweren!

Wij repoweren elektrisch handgereedschap, -tuingereedschap, elektrische fietsen, zaklampen etc…;